Миконос – от Хулио Иглесиас до Ерос Рамацоти

Намос – запомнете това име. Най-култовият ресторант-бийч бар, на най-тежкарския плаж, на един от най-популярните острови на земята – Миконос.

Всяка година, собствениците на бара предвиждат по около милион евро за концерти на суперзвезди, които да забавляват не по-малко известните и богати посетители на кръчмата. Снощи там пя италианският култов певец Ерос Рамацоти, като в дует му партнираше гръцката мега звезда Андонис Ремос.

Всъщност Ремос е дежурен партньор на всички участници в летните купони на Намос. Преди три години, то пя заедно с Хулио Иглесиас, миналата година пък се разпяха заедно с Леонардо ДиКаприо. Самият Андонис Ремос е интересно фигура сам по себе си. Освен певец с десетки милиони гледания в Ютюб, той е собственик и на бийч-барове и заведения из цяла Гърция и по-специално на предимно лъскави места.

Певецът е и запален комарджия и много добър играч на покер. Пак преди три години, той бе арестуван за укриване на данъци, но в последствие му се размина.

До тук за ретроспекцията. Партитата на Намос не са за простосмъртни. Цените на билетите за отбраната публика от около 2000 човека започват от 1000 евро я оборотите от едно такова представление възлизат между 2-2,5 милиона евро за само една вечер.

Собствениците на Намос, за разлика от повечето обикновени кръчмари обаче, декларират всичко до стотинка и още на следващия ден, ДДС-то, което е около половин милион евро, бива внасяно тутакси в хазната по данъчните сметки. Така, господата си гарантират, че са едно от най-елитните и безпроблемни места за богати купонджии на земята и няма от какво да се притесняват.

Tagged , ,