Гръцка авиокомпания с WiFi по време на полети от днес

Гръцката авиокомпания Aegean обяви че ще осигури на пътниците интернет по време на полет, нови цифрови услуги и подобрено цифрово развлекателно съдържание.

“Фокусирайки се върху пътниците и технологичните възможности, предлагани от новия флот от 46 самолета AIRBUS 320 и 321neo, AEGEAN надгражда изживяването при пътуване, като ще предлага на своите пътници възможност да имат достъп до интернет по време на полета си и да се насладят на развлекателно съдържание чрез новата цифрова платформа. От днес всички пътници на AEGEAN ще имат възможност както да сърфират в интернет, да управляват имейлите си, да имат достъп до социални медии и приложения за съобщения, така и да изтеглят видео и аудио съдържание. С получаването на нови самолети и постепенното оборудване на флота, все повече и повече пътници ще могат да използват бордовата услуга”, обявиха официално от компанията.

Всички пътници ще могат да изпробват услугата безплатно за 10 минути с пакет “Безплатни 10′”, а тези, които желаят да запазят достъп до услугата през целия полет, могат да изберат пакета “Text and surf” или “Stream” пакет за по-голяма скорост и допълнителна възможност за гледане на видео или слушане на аудио. Пакетът от услуги “Stream” ще бъде достъпен безплатно за всички пътници в бизнес класа. Съответно пакетът „Text and surf“ ще се предлага безплатно за членове на програмата Miles + Bonus, докато подобни предимства ще се предлагат в бъдеще и за други специални категории пътници. По този начин пътниците ще могат да останат свързани с интернет и в същото време да се наслаждават чрез подобрената платформа за забавление, телевизионни сериали, документални филми, детски програми, избор на музика и забавни игри за малки и големи.